Karakter Boyutu A A A
ABD'DE SANTRAL HAVAYA UÇTU: 50 ÖLÜ
08 Şubat 2010 Pazartesi 00:09

ABD'nin Connecticut eyaletinde, açılmaya hazırlanan bir enerji santralinde şiddetli patlama oldu. Patlamada çok sayıda ölen ve yaralanan var. Ölü sayısının 50'yi aşabileceği bildirildi.
 

ABD'nin Connecticut eyaletinde bir elektrik santralinde çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Yerel bir hastanenin sözcüsü, AFP muhabirine, "Değişik bilançolardan söz ediliyor, bazılarına göre, ölü sayısı 50'yi bulabilir" dedi.

Middlesex hastanesi sözcüsü, hastanelerine birçok yaralının getirildiğini, felaket bölgesine çok sayıda ambülans ve yardım ekibi gönderildiğini belirtti.

Bir yerel gazete, patlamanın çok şiddetli olduğunu ve 15 km uzaktan hissedildiğini, insanların, deprem olduğunu sandığını yazdı.

TV'ler, tesis üzerinde yükselen kalın siyah dumanları gösterdi.

İtfaiye ekiplerine göre, patlama "Kleen Energy" tesislerinde meydana geldi. Birçok kaynak, burasının birkaç haftaya kadar devreye sokulacak bir doğalgaz çevrim santrali olduğunu belirtti.

Bir polis yetkilisi de, AFP muhabirine, "bazı testler" yapılırken patlama meydana geldiğini söyledi.

 

AA

1081 defa okundu...
Çok okunanlar Çok yorumlananlar
» Ergenekon bombaları heryerde!
» Balyoz'da FLAŞ gelişme
» AK PARTİ'DEN BİLGİSAYARDA F KLAVYE HAMLESİ
» ERMENİ TASARASINDA BAŞ AKTÖR PARA MI?
» Gül, Isparta ve Burdur'a gidecek
» JANDARMA TİMİNDEN BAŞÖRTÜLÜ AVI!..
» İşte asıl fişçiler
Son 7 gün içinde yorumlanmış haber bulunamadı.
» Tüm yazarları göster

sitene ekle
haber,son dakika,kartal haber,siyaset
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
HABER,GÜNDEM,SON DAKİKA,SİYASET,İSTANBUL,KARTAL
Telefon: 02165179056
Eposta: farkhaber@hotmail.com