Karakter Boyutu A A A
Amiralin ses kaydı 'Kafes'te
20 Mart 2010 Cumartesi 09:58

Kafes İddianamesi'nde en yüksek rütbeli muvazzaf sanık olarak yer alan Koramiral Kadir Sağdıç'ın internetteki ses kaydı da yer aldı.
 

Kafes İddianamesi'nde en yüksek rütbeli muvazzaf sanık olarak yer alan Koramiral Kadir Sağdıç'ın geçtiğimiz yıllarda internete düşen şok ses kaydı da hakkındaki delillerden biri oldu. Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Sağdıç, Mart 2008'deki ses kaydında ordunun 20-25 yılda bir siyasetin elinde yozlaşan sistemin tekrar rayına oturtması için müdahale etmesi gerektiğini savunuyor. Sağdıç'ın "Keşke Lüksemburg gibi, Almanya gibi silahlı kuvvetler olarak sadece dış tehditlerle ilgilenseydik. Ama öyle bir lüksümüz yok. Fransa 'daki bir tır şoförüyle bir profesörün oyu eşit ama rönesans-reform sürecinden geçtikten sonra insanlar kime oy vereceklerini biliyorlar. Bizim insanımız bunu 6 asırdır yapamadı" sözleri yer alıyor.

ORDUNUN DENGE GÖREVİ VAR!
Atatürk'le başlayan Cumhuriyet döneminde büyük mesafenin alındığını ama bu alınan mesafenin hazmedilmesi gerektiğini belirten Sağdıç, şöyle konuşuyor: "Siyasilerin basit çıkarları uğruna 70 milyon ulusun kaderini alt üst etmemeleri ve irticaya dönüştürmemelerini kazanımlarımızı kaybetmemek için bu ordunun iç dengelerde inanılmaz görevi var. Mücadeleci olmak ve bu uğurda gerektiğinde bir çok riski göze alarak üzerimize düşenleri yapmak durumundayız arkadaşlar. Bunların neler olduğunu ben size söylemeyeceğim."

PaylaÅŸ

1169 defa okundu...
Çok okunanlar Çok yorumlananlar
Hatay'da akıl almaz işler dönüyor
Geçtiğimiz günlerde İskenderun'daki Deniz İkmal Komutanlığı'na saldırı düzenlendi. Sonrasında kışla içindeki ankesörlü telefondan İskenderun Emniyeti aranarak, "Sıra size de gelecek" denildi.
ERDOĞAN, CHP LİDERİ'NE ÇAĞRIDA BULUNDU!
Başbakan Erdoğan Anayasa'da TSK'ya darbe yapma olanağı tanıyan 35. maddeyi kaldırmak için siyasilere komisyon kurma teklifi yaparak gerekirse 'TBMM'yi olağanüstü toplama kararı alırız' dedi.
UZMAN BİR EKİP ATANDI
Tarım Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde gıdada halk sağlığana karşı korkunç oyunlar oynanıyor. İşte bilinen süpermarketlerde satılan ve halkın sağlığını hiçe sayan ürünlerle ilgili inanılmaz raporlar
GECE YARISINDAKİ ZİRVEYE 'BALYOZ' İNDİ!
Yüksek Askeri Şurası öncesi, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinin, bir bölümü emekli 102 subay hakkında yakalama kararı çıkartması TSK'da rahatsızlığa neden olunca Erdoğan'la Başbuğ gece yarısı görüşt
ERGENEKON'A DARBE VURDUKÇA PKK AZIYOR!
Ümraniye'de bir gecekonduda bulunan bombaların ardından Ergenekon'a vurulan her darbe, Türkiye'yi tüyler ürperten gerçekle yüz yüze getirdi. Yargının attığı her adıma PKK eylemle karşılık verdi.
Yargının, Meclisin üzerindeki vesayetini kaldırmak istiyoruz
Recep Akdağ, Anayasa değişikliği paketi ile halkın refah ve mutluluğunu artırmak istediklerini ifade ederek, ''Yargının, Meclisin yani yasamanın üzerindeki vesayetini kaldırmak istiyoruz'' dedi.
Tarihin en büyük gizli belge sızdırma olayı
Amerika Birleşik Devletleri tarihindeki en büyük gizli belge sızdırma olayı..
» Hatay'da akıl almaz işler dönüyor
» ERDOĞAN, CHP LİDERİ'NE ÇAĞRIDA BULUNDU!
» UZMAN BİR EKİP ATANDI
» GECE YARISINDAKİ ZİRVEYE 'BALYOZ' İNDİ!
» ERGENEKON'A DARBE VURDUKÇA PKK AZIYOR!
» Yargının, Meclisin üzerindeki vesayetini kaldırmak istiyoruz
» Tarihin en büyük gizli belge sızdırma olayı
Son 7 gün içinde yorumlanmış haber bulunamadı.
» Tüm yazarları göster
ANKET Diğer Anketler
REFARANDUM'DA OYUNUZ HANGİSİ
KULANAMAYACAĞIM
HAYIR
EVET
haber,son dakika,kartal haber,siyaset
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
HABER,GÜNDEM,SON DAKİKA,SİYASET,İSTANBUL,KARTAL
Telefon: 02165179056
Eposta: farkhaber@hotmail.com