Karakter Boyutu A A A
Esenboğa'da ‘domuz' rezaleti
29 Ocak 2012 Pazar 23:54

İnek, tavuk, ördek gibi eti İslam inancına göre helal kabul edilen çiftlik hayvanlarının arasına İslam dininin haram kıldığı domuzu da eklemişler. İşte Esenboğa Havaalanı'ndaki o rezalet
Ankara Esenboğa Havaalanı'nda İslam dininin haram kıldığı domuzun, çocuklara sevdirilmek istenmesi amacıyla başvurulan yöntem vatandaşların tepkisini çekiyor. 

İç hatla katında çocukların oynaması için konulan dokunmatik oyun konsolu görenleri hayrete düşürüyor. Touch Toy markalı oyunun içinde çiftlik hayvanları arasına domuz da eklenmiş. Tavuk, ördek, inek gibi hayvanların arasında domuzun da yer alması dikkat çekiyor.

Aileler, bu duruma ‘Kelime tamamlama adı altında domuzu çocuklarımıza sevdirmek ve çocukların hafızasına yerleştirmek istiyorlar” şeklinde tepki gösterdiler.

İşte o resimler:




957 defa okundu...
Çok okunanlar Çok yorumlananlar
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Fark Haber
Telefon: 02165179056
Eposta: farkhaber@hotmail.com